Dato & Tid: 31. august 2024 kl. 16.00
Sted: Stor Scene

Sentiment Falls fra Sverige har vundet flere internationale priser. Bandet består af Ronnie Wilde og Andrea.

Selvom Andrea og Ronnie har meget forskellige musikalske baggrunde, så har de alligevel fundet sammen i deres fælles kærlighed til den nyere country musik. De finder deres inspiration i bands som Lady Antebellum og Taylor Swift, og forstår de at lave deres egne versioner af populære bands.

Andrea og Ronnie skaber nogle fantastiske harmonier med deres stemmer, og det kommer også til udtryk i deres egen musik.

Sentiment Falls indspillede deres første single – ”Six Feet Under” – i 2012. Men da bandet indgik et samarbejde med produceren Martin Carlberg i 2015, steg bandets popularitet hurtigt.

Singlen ”We Shared A Promise” fra 2015 var det første resultat af dette samarbejde, og sangen blev meget positivt modtaget af både kritikere og fans.

Deres singler fra 2018 ”Good Thing” og “Cross” er også blevet særdeles positivt modtaget. Det gælder også deres seneste single ”Where You Go”.

Sentiment Falls har mange fans i Danmark, så vi er rigtig glade for at bandet kommer til Jelling Country Weekend.

Sentiment Falls

Køb Billet Nu

I 2023 var Jelling Country Weekend TOTALT udsolgt. Så køb din billet i god tid, hvis du vil være sikker på at være med. Og jo tidligere du køber din billet, des billigere er den 🙂