Praktiske Oplysninger

Her kan du finde svar på på de mest stillede spørgsmål vedr. forhold omkring Jelling Country Weekend. Finder du ikke de oplysninger du leder efter, er du velkommen til at skrive til os på: kontakt@jellingcountryweekend.dk.

Du skal have et gyldigt festivalarmbånd for at få adgang til festivalområdet.

Har du købt billet i forsalg, skal du fremvise din billet i billetkontoret for at udleveret dit armbånd. Billetkontoret ligger lige ved indgangen til festivalområdet. Det vil være en god ide at komme i god tid, da der måske kan opstå kø ved billetkontoret. Af samme grund åbner vi billetkontoret også onsdag, så alle dem, der kommer om den dag kan få udleveret deres armbånd der.

Billetkontoret har åbent:

  • Onsdag ml. 18 – 20
  • Torsdag ml. 13 – 21
  • Fredag ml. 11 – 21
  • Lørdag ml. 11 – 21

Jelling Country Weekend afholdes her:

Jelling Camping
Mølvangvej 55
7300 Jelling

Hjælp os med at holde orden. Der vil væres skraldespande til affald flere steder på festivalområdet. Det vil være en kæmpe hjælp, hvis du fra tid til anden lige smide dit affald der. Der vil fra tid til anden komme frivillige hjælpere gennem festteltet med affaldsposer, så tag lige affaldet på bordet foran dig og smid det i deres poser, når de kommer forbi. På forhånd tak 🙂

Når du kommer til Jelling Country Weekend som campist, skal du først henvende dig i campingpladsens reception, blive registreret og anvist din enhed på campingpladsen. Når du er kommet på plads, kan du gå til billetkontoret på Festivalområdet og få udleveret dit festivalarmbånd.

Er du dagsgæst kan du gå direkte til billetkontoret på Festivalområdet og få udleveret dit festivalarmbånd

For at kunne ekspedere folk hurtigere, har vi valgt at tilbyde at man kan betale med et Barkort. Barkortet koster 500,- kr. Barkort kan købes både i baren og i billetkontoret.

Bemærk at alt efter hvilken vare, du ønsker at købe, kan antallet af klip variere.

I baren kan du betale med Barkort, MobilePay og Kontanter. Vi kan desværre ikke tage imod Debit- eller Kreditkort. Betaler du med kontanter, kan det være at du bliver bedt at have lige penge, da vi ikke kan garantere at have byttepenge.

Jelling Camping

Det er Jelling Camping, der står for alle forhold vedr. camping til Jelling Country Weekend. Kontakt derfor campingpladsen, hvis du har spørgsmål omkring camping.

Du kan booke en hytte eller plads til camping, telt eller autocamper her: https://jellingcamping.dk

OBS!! For at sikre at det kun er gæster til Jelling Country Weekend, der kan booke plads på campingpladsen i den weekend, skal du bruge rabatkoden: COUNTRY.

Du kan kontakte campingpladsen enten ved at henvende dig i receptionen, eller telefonisk på 81866300 eller på info@jellingcamping.dk

Det er også muligt at leje Glamping-telte på Jelling Camping. Du kan få mere info og booke her: https://bit.ly/4eq2UZb

Fårup Sø Camping

Jelling Camping bliver sikkert udsolgt under Jelling Country Weekend. Men der er stadig fine muligheder for overnatning.

Kun 2,5 km. fra festivalpladsen ligger Fårup Sø Camping. Det er en dejlig campingplads med en skønplacering lige ved Fårup Sø. Der er fine faciliteter, og det er også muligt at leje en hytte der.

Det er let at komme fra Fårup Sø Camping til festivalpladsen, og der er fine cykel/gangstier hele vejen.

Du kan kontakte Fårup Sø Camping på tlf. +45 75 87 13 44 eller bestille direkte på deres hjemmeside: https://www.fscamp.dk

Hunde er velkommen på campingpladsen, men campingpladsens regler for hunde skal overholdes. Hunde og kæledyr må ikke medtages ind på festivalområdet.

Alle henvendelser vedr. Jelling Country Weekend skal rettes til kontakt@jellingcountryweekend.dk. Du kan også ringe til os på tlf. +45 28 25 65 85.

Hvis du vil reservere plads på Jelling Camping eller har spørgsmål vedr. overnatning, camping eller hytter. skal du kontakte Jelling Camping på telefon 81866300 eller på info@jellingcamping.dk

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og egne drikkevarer på festivalområdet. Men frygt ikke – du kommer hverken til at sulte eller tørste af den grund. Der er bar og foodtruck på festivalsområdet hvor du kan købe mad og drikke.

Har du bestilt aftensmad til en eller flere dage, vil denne blive serveret fra kl. 18 i området ved siden af baren.

Vær opmærksom på, at selvom du godt kan tage drikkevarer med ud fra festivalsområdet, så må du ikke tage drikkevarer eller mad med ind på festivalsområdet. Det gælder også drikkevarer eller mad, der er købt på festivalsområdet.

Der er rygeforbud i festteltet. Rygeforbudet omfatter også e-cigaretter.

Der er 275 siddepladser i festteltet og  ca. 75 siddepladser ved baren. Så der er siddepladser nok til alle 🙂 Men… det er ikke tilladt at spærre/reservere specielle pladser f.eks. ved at lægge hynder, overfør e.l. på bænkene. Det er selvfølgelig helt ok, at lade sine ting ligge på ens plads, hvis man skal ud og danse eller i baren. Men hvis man forlader festteltet eller festpladsen, bedes man tage sine ting med sig.

Medmindre at man på forhånd har fået tilladelse til at medbringe sin egen stol, er det ikke tilladt at medtage egne møbler.

Der er toilet- og badebygninger flere steder på campingpladsen. De er alle i høj standard, og de bliver rengjort dagligt. Men vi er mange mennesker på campingpladsen mens festivalen står på, så lad os alle prøve at efterlade toiletter og bade så indbydende som muligt 😉

Der er autoriserede vagt på festivalområdet – alene for at sikre at du får en så god festivaloplevelse som muligt. Så følg deres anvisninger og råd. Vagten er uddannet i førstehjælp, så du kan også kontakte vagterne, hvis du kommer til skade eller føler dig utilpas.

Der er kontrollanter ved indgangen. Du skal fremvise dit armbånd til disse for at komme ind på festivalområdet. Har du en stor taske med eller en voldsomt udbulende lomme i jakken, skal du være forberedt på, at de kan bede om at kigge i din taske og/eller mærke efter hvad der er i dine lommer 😉 Tag det med et smil – de gør jo bare deres job, og sikrer en god festival for alle 🙂

Mange ser revolvere, gevær og knive som en del af en countryfestival. Men desværre… det går ikke på en familiecampingplads. Vi ved det… surt show, men reglen er simpel: Ingen våben af nogen art, og der ingen undtagelser.