Overnatning til Jelling Country Weekend

Jelling Camping

Jelling Country Weekend afholdes på Jelling Camping, og der er derfor fine overnatningsmuligheder i forbindelse med festivalen. Du kan overnatte i telt, campingvogn, teltvogn eller autocamper på samme grund som festivalen afholdes.

Det er også muligt at bo i en af campingpladsens mange hytter, men du skal være hurtigt ude. De plejer at blive udsolgt ret hurtigt.

Det er Jelling Camping, der står for alle forhold vedr. overnatning på campingpladsen under Jelling Country Weekend. Kontakt derfor campingpladsen, hvis du har spørgsmål omkring camping.

Du kan kontakte campingpladsen enten ved at henvende dig i receptionen, eller telefonisk på 81866300 eller på info@jellingcamping.dk

Du kan booke en hytte eller plads til camping, telt eller autocamper her: Jelling Camping

OBS!! For at sikre at det kun er gæster til Jelling Country Weekend, der kan booke plads på campingpladsen i den weekend, skal du bruge rabatkoden: COUNTRY.

Fårup Sø Camping

Jelling Camping bliver sikkert udsolgt under Jelling Country Weekend. Men der er stadig fine muligheder for overnatning.

Kun 2,5 km. fra festivalpladsen ligger Fårup Sø Camping. Det er en dejlig campingplads med en skønplacering lige ved Fårup Sø. Der er fine faciliteter, og det er også muligt at leje en hytte der.

Det er let at komme fra Fårup Sø Camping til festivalpladsen, og der er fine cykel/gangstier hele vejen.

Du kan kontakte Fårup Sø Camping på tlf. +45 75 87 13 44 eller bestille direkte på deres hjemmeside: https://www.fscamp.dk