Dato & Tid: 31. august 2024 kl. 18.45
Sted: Stor Scene

Memphis Boulevard er fire flotte fyre i 40’erne, som spiller country/rock’n roll. Det er umuligt at sidde stille, når bandet giver den gas på scenen med hits af bl.a. Elvis, Johnny Cash og Willie Nelson.

Bandet har spillet på rigtigt mange festivaler i Danmark og til mange arrangementer. Memphis Boulevard er et meget populært band blandt countryfolket. Ikke mindst pga. forsangeren, Marks, store personlighed. Vi tror der er meget få entertainere i Danmark der kan underholde sit publikum som Mark kan. Når dette bliver bakket op af et topprofessionelt band, er der fest i gaden.

Efter mange års turen rundt i landet har Memphis Boulevard oparbejdet et ry som et af de absolut bedste, mest energiske og underholdende bands. Bandet imponerer alle aldre med en blanding af up-tempo, rock’n roll og følsomme country ballader. Memphis Boulevard er tro mod stilen, men puster stadigvæk nyt liv i de klassiske hits. Du er garanteret underholdning i topklasse.

Memphis Boulevard

Køb Billet Nu

I 2023 var Jelling Country Weekend TOTALT udsolgt. Så køb din billet i god tid, hvis du vil være sikker på at være med. Og jo tidligere du køber din billet, des billigere er den 🙂