Dato & Tid: 30. august 2024 kl. 17.30
Sted: Lille Scene

Marc Oliver er det nye danske skud på stammen indenfor moderne country rock. Det er radiorock med stråhat, og fuld knald på energien.

Marc udgav sin første EP ”help Me Believe” tilbage i 2022 efter en hård kamp i livet, og har siden udgivet country rock numre som ”Home Alone Tonight” og ”Burn Like A Bottle” som bl.a blev spillet på de amerikanske radioer.

Nyder du kunstnere som Luke Combs, Jason Aldean, Mitchell Tenpenny og Seaforth, så vil du elske de rockede country ballader, som Marc disker op med. Marc tropper op med et akustisk set, sammen med hans guitarist Jesper Staun, og levere end hel time med en blanding af originale sange, og et par covers proppet ind i sættet, så alle har noget at synge med på. Der bliver kigget på hele paletten, fra hjerteknusende ballader, til energiske upbeat sange, som alt sammen fortæller om, hvor stærke vi kan være, når vi skal være det.

Marc Oliver

Køb Billet Nu

I 2023 var Jelling Country Weekend TOTALT udsolgt. Så køb din billet i god tid, hvis du vil være sikker på at være med. Og jo tidligere du køber din billet, des billigere er den 🙂