Mad og Drikke under Jelling Country Weekend

Du kommer hverken til at sulte eller tørste til Jelling Country Weekend.

Bar

Den store bar lige ved teltscenerne har et stort udvalg af øl, vand vin, spiritus og cocktails. Der er selvfølgelig også alkoholfri øl og cocktails. Priserne er mere end rimelige og betjeningen er i top 🙂

Bootleggers Inn er en whisky og rom bar med et bredt udvalg i whisky, bourbon og rom. Du finder den i Bourbon Street. Kig forbi, smag på udvalget og hyg dig med de andre i baren.

Mad

Det er muligt at bestille aftensmad alle dage under Jelling Country Festival. Det er solid kost, og du bliver med garanti mæt. Det er Caféen på Jelling Camping, der står for aftensmaden, og du kan nyde den i bar-området eller i teltet mens du hører musik.

Prisen for aftensmad er kr. 140,- pr. person pr. dag. Du kan købe spisebilletter til alle dage samlet eller individuelt. Eller du kan købe spisebilletterne sammen med din partoutbillet. Du køber spisebilletter her: https://bit.ly/jcw2024.

Har du ikke lyst til at købe spisebilletter på forhånd, så kommer du ikke til at sulte af den grund. Der vil være en eller flere foodtrucks på området med bl. Burgers, Fisk og andet fastfood.