Dato & Tid: 31. august 2024 kl. 13.00
Sted: Stor Scene

Kinsey Rose er en singer/songwriter fra Nashville, TN, hvis kraftige vokal og gribende tekster har vundet publikum rundt om i verden. Hun optrådte til Jelling Country Weekend i ’23, og det til glæde for mange, har Kinsey sagt ja til at komme igen i ’24.

Hun er som performer og kunstner, fast invetar på nogle af Music Citys mest ikoniske spillesteder, især det berømte og ikoniske Legend’s Corner på Broadway, Nashville. Hun optræder også regelmæssigt på Bridgestone Arena når NHL Predators har kampe.

Kinseys musik har ført hende rundt om i verden på både amerikanske og europæiske turnéer. Hun har optrådte på en af de største countrymusik festivaler i Frankrig, Festival Country Rendez Vous, og har turneret i Storbritannien, Skotland, Danmark, Frankrig og Norge.

I USA har hun spillet fra Alaska til Californien, Texas, Pennsylvania og alle steder imellem. Blandt hendes seneste optrædener er at hun fik æren at varme op for for Mark Chestnutt i Napa Valley og Colt Ford i North Carolina.

I 2021 var Kinsey med i The Voice USA hvor hun var med helt hen til ‘Knock Out’ runderne.  Hun har fans over hele verdenen – også i Danmark, så det bliver en kæmpe fest at gense Kinsey Rose til Jelling Country Weekend.

Kinsey Rose

Køb Billet Nu

I 2023 var Jelling Country Weekend TOTALT udsolgt. Så køb din billet i god tid, hvis du vil være sikker på at være med. Og jo tidligere du køber din billet, des billigere er den 🙂