Dato & Tid: 30. august 2024 kl. 21.00
Sted: Stor Scene

Countrybandet Hilljacks er de seneste år stormet frem og gjort sig bemærket både på den skandinaviske, europæiske og internationale countryscene. De har har spillet både på store og små festivaler i ind- og udland og fortsætter i uændret tempo i 2023/24 med en række nye koncerter.

Bandets forsanger Karina Kvernes er bandets frontmand og signaturstemme og har virkelig sat Hilljacks på landkortet med sin klare stemme, udstråling, energiske og udadvendte sceneoptræden.

Hilljacks spiller og skriver traditionelt country og har en afbalanceret blanding af deres egne sange og velkendte covernumre.

Hilljacks har udgivet 2 albums og 7 singler, men har ingen planer om at stoppe ved dette, da de løbende skriver nye sange til et muligt nyt album i den nærmeste fremtid. Flere af bandets sange har også været på udenlandske hitlister.

Bandet har også været nomineret til flere musikpriser, både som band og som sangskrivere, i udlandet og er i 2023 for tredje gang blevet inviteret til at spille i Texas, USA under Texas Sound International Country Music Awards.Al Hilljacks’ musik kan findes på Spotify, Deezer, Itunes og Tidal, og alle sange afspilles i øjeblikket på lokale radiostationer i Norge, Sverige, Danmark, England, Irland, Skotland, Holland, Tyskland, Spanien, USA, Sydafrika og New Zealand og Listen bliver konstant opdateret…

Hilljacks

Køb Billet Nu

I 2023 var Jelling Country Weekend TOTALT udsolgt. Så køb din billet i god tid, hvis du vil være sikker på at være med. Og jo tidligere du køber din billet, des billigere er den 🙂