Dato & Tid: 30. august 2024 kl. 18.45
Sted: Stor Scene

Emma Svensson er en mega talentfuld svensk countryartist, der er godt på vej til at skabe sig et navn i europæisk countrymusik.

Emmas kommer fra en hestegård i Sverige, men da hun blev 19 år, tog hun til Nashville. Det blev en tur der ændrede hendes liv.

I løbet af det seneste år har hun udgivet tre nye singler og prydet scenen med cirka 50 liveoptrædener i Sverige, Norge og England, både med sit band og i intime akustiske omgivelser.

Emmas musikalske rødder går tilbage til hendes barndom, hvor hun som 12-årig lavede sin første live-optræden med Johnny Cashs “Ring of Fire” i et svensk talentshow. Et årti senere, efter at have besøgt Nashville flere gange for at skrive og optræde, er Emmas kærlighed til countrymusik stadig voksende.

Med inspiration fra kunstnere som Maren Morris og Lainey Wilson er Emmas musik en perfekt blanding af følelsesladede tekster, der afspejler livserfaringer, moderne country-vibes og traditionelle elementer. Hendes ægte, åbne og åbenhjertige ånd skinner igennem i hendes liveoptrædener, hvilket giver publikum mulighed for virkelig at forbinde med hende.

Ud over hendes succesfulde liveshows har Emmas musik vundet popularitet på både nationale og internationale radiostationer.

Emma Svensson smittende energi, inderlige tekster og moderne country-lyd fanger fans over hele verden. Hold øje med Emma, mens hun tager countrymusikverdenen med storm. Og nu kan du altså oplev hende til Jelling Country Weekend

Emma Svensson

Køb Billet Nu

I 2023 var Jelling Country Weekend TOTALT udsolgt. Så køb din billet i god tid, hvis du vil være sikker på at være med. Og jo tidligere du køber din billet, des billigere er den 🙂