Dato & Tid: 30. august 2024 kl. 16.00
Sted: Stor Scene

Det er første gang, at Dark Country-bandet Bound by Law skal spille på Jelling Country Weekend, og drengene glæder sig til at indtage den store scene på Jelling Camping.
Bound by law spiller en blanding mellem rock, blues og country, og deres sound leder tankerne i retning af legender som Ennio Morricone, Nick Cave og Johnny Cash.
 
Selvom Bound by Law ikke laver P3-pop, spiller bandet allerede udsolgte koncerter, og de er for længst slået igennem på Spotify, hvor det internationale publikum har forelsket sig i Bound by Laws nordiske tilgang til countrymusikken ligesom bandet har høstet stor ros hos musikanmeldere for deres energifyldte koncerter.
Bound by Law er kendt for at være et fabelagtigt liveband med en uovertruffen energi, der virker så smittende på publikum, at du slet ikke kan undgå at blive revet med af den fantastiske stemning på scenen.
Bound By Law

Køb Billet Nu

I 2023 var Jelling Country Weekend TOTALT udsolgt. Så køb din billet i god tid, hvis du vil være sikker på at være med. Og jo tidligere du køber din billet, des billigere er den 🙂